Medische Keuringen Fouché Medical

Vanaf 2003 vinden medische keuringen bij Praktijk Goudberg plaats door een externe keuringsarts. Tot en met 2011 werden de keuringen uitgevoerd door de heer dr. L.P. (Paul) van Minnen. Vanwege een verhuizing naar Australië is deze functie met veel enthousiasme overgenomen door de heer drs. J.J. (James) Fouché en collega’s onder de vlag Fouché Medical.

Sinds ongeveer 15 jaar biedt Fouché Medical diverse medische keuringen aan in Amsterdam, Bilthoven en Utrecht. De medische keuringen die worden aangeboden zijn onder andere: rijbewijskeuringen en verlengingen, afsluiten verzekering of hypotheek, arbeidsongeschiktheid, diverse sportkeuringen, keuringen voor studie of werk in het buitenland, adoptie, alsook verschillende gezondheidsverklaringen.

Het medisch team bestaat uit artsen die niet alleen veel ervaring hebben met medische keuringen, maar ook veel klinische ervaring in de velden van chirurgie, interne geneeskunde, huisartsgeneeskunde en nog veel meer.

Een afspraak maken is niet alleen snel maar ook persoonlijk. U kunt telefonisch gelijk alle vragen stellen en alles rondom de keuring wordt duidelijk uitgelegd; hoe om de locatie te vinden, wat nodig is om mee te nemen naar de keuringen, en nog meer indien nodig. Beide locaties zijn zeer goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis. Na afloop van de keuring krijgt U dan ook altijd direct een ondertekend en bestempeld verklaring mee.

Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken van ma t/m vr van 08.00 – 18.00 uur (alsook tijdens de keuringsmomenten) op 06–247 38 771, of via email bij info@fouche-medical.com.