Personal Coaching

Sinds 2011 biedt Praktijk Goudberg de mogelijkheid om naast de primaire fysieke benadering van uw klachten in contact te komen met een Personal Coach van Goudberg Consult. Het ontstaan van bepaalde fysieke klachten kunnen namelijk ook een diepere oorzaak hebben. Contact met een Personal Coach kan u als cliënt uitkomst bieden om van uw klachten af te komen. Deze vorm van samenwerking met Praktijk Goudberg heeft als meerwaarde en doel om lichaam en geest in balans te krijgen.

Consult

Los van fysieke klachten kunnen ook specifieke vragen aanleiding geven voor een consult:

Zijn zingeving en inspiratie voor jou belangrijk? Sta je ervoor open nieuwe wegen te ontdekken die je dichter bij jezelf brengen? Wil je leren genieten in het hier en nu? Dan is dit hét moment om te investeren in je persoonlijke groei. En daarmee in je professionele ontwikkeling: hoe dichter bij jezelf, hoe natuurlijker en effectiever je in staat bent te communiceren.

Waarom Goudberg Consult?
Bij Goudberg Consult staan daadkracht en nuchterheid voorop. Het reikt handvatten aan om grenzen opnieuw te ontdekken en in de toekomst te bewaken en handelt, waar nodig, preventief in het bijsturen van mensen. De basis hiervoor is gelegd in de beroepspraktijk. Door jarenlang mee te draaien in het bedrijfsleven, is inzicht ontstaan in hoe mensen het contact met zichzelf kunnen verliezen. En welke gevolgen dat voor de gezondheid kan hebben.

Voor een consult kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen met mevrouw Liesbeth Goudberg op
030 – 228 01 00, m 06-51473787 of via email liesbeth@goudbergconsult.nl.
Zie ook www.goudbergconsult.nl